My favourite face mask from Sasa




Kalau dah nama pun perempuan, mesti sukakan hal-hal kecantikan ni.
Dulu aku ada cerita pasal DIY masker muka di sini.
Harini aku nak ceritakan lagi satu face mask yang aku suka.

Korang boleh tengok dalam gambar di atas yer.
Semua face mask ni aku beli di Sasa.
Kalau lalu depan Sasa memang wajib beli.
Kalau tak beli memang tak sah. hehe

Aku paling suka pakai bila aku rasa kulit aku dehydrate.
Kulit aku akan jadi mengelupas kalau aku kurang minum air.
Selalu aku pakai mask ni pada waktu malam dan biarkan sehingga tertidur.
Lepas bangun pagi, muka akan rasa lebih berseri, lebih moist dan gebu gitu.
Aku pon tersenyum sorang-sorang. :p



Mask ni juga takkan buat kulit korang lebih berminyak.
Bukan ape, ada sesetengah mask akan buat kulit korang lebih berminyak.
Mesti korang tak nak jadi macam tu kan.

Selain tu, mask ni juga datang dalam pelbagai jenis.
Ada Soy, Cucumber, Aloevera dan macam-macam lagi.
Pilihlah mengikut kesesuaian korang.
Untuk moisturizing, whitening, nourishing dan macam-macam lagi.

Harga mask ni pon tak mahal.
Hanya RM4.90 untuk satu pek.
Tapi Sasa memang selalu buat offer untuk mask ni.
Harga untuk 4 keping mask cuma RM10 sahaja!

So, bolehlah korang try nnt. :D

Oh, ya! korang semua pakai face mask apa yer?
Share la dengan aku.






6 lovebirds:

  1. untung beli 4pek terus kannn... hehe. dah lama xbermask cm ni. yg taun lepas punya ada lagi dalam peti. malas giler nk pakai. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ter pk lak nak letak lam fridge..thanks for the idea nina..hehe

      Delete
  2. Mcm best..mcm nk try je..hehe..skg ni sy da xde pki mask2 yg bli dlm pack2 mcm ni..sy pki mask buatan sndri..haha..rumpai laut blend..mb rmai yg xske sbb bau die..but mask ni sgt serasi ngn sy :) gebu..moist..n mkin cerah..haha..pasan :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..ayue wat la entry pasal mask rumpai laut tu..xnah tau..faezah ni tau beli yg ready made je..hahaha

      Delete
  3. Baru ptg karang ingat nak pegi aeon..bolehlah rembat face mask ni..hehe..thanks for sharing faezah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 yna..jom cantik sama2..heheh

      Delete

 

online shop

Followers

hello me