Wedding Ideas: Baju Perkahwinan Artis Malaysia



Happy Monday everyone!
No Monday blues k. :)

Entri ni dah lama terperuk dalam draft.
Aku tulis masa dok cari design baju kahwin haritu.
Tapi aku tak tau kenapa aku tak publish.

So, harini marilah sama-sama kita cuci mata tengok baju kahwin retis-retis.
Ada yang dah lama, ada yang baru je kawen.
Mana tauuu ada design yang korang berkenan.
Boleh request kat tailor or designer korang. :D

gambar majlis resepsi rozita che wan
Rozita Che Wan

Farah AF

gambar kahwin lisa surihani
Lisa Surihani

Gambar Perkahwinan Awal Dan Scha Ala Inggeris
Schawal

gambar resepsi fouziah gous
Fouziah Gous

Photobucket
Liyana Jasmay

marion caunter
Marion Caunter

gambar farawahida kahwin
Farawahida

Izreen Azminda

ryaniez moments
Fasha Sandha

Irma Hasmie

19 lovebirds:

  1. Replies
    1. kan nina..warna kuning suits her well ^^

      Delete
  2. Suka dengan baju resepsi izreen suit her well, macam princess :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. flowy cantekkk kan MH..dia pon badan cantik..lg ahhh cantik..hehe

      Delete
  3. huuu.comey2 sume..paling minat irma..mgkin sb muslimah style kot :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ifnir..baju solemnization dia lgi cantik!

      Delete
  4. baju lisa suriani tu mcm baju kate middleton la kan..eheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..aah..kate inspired kot ek..hehe

      Delete
  5. suke sgt yg izreen dgn irma pnye.. ('',)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayue mesti suka dress gak kan..sama lah!

      Delete
  6. Rasanya macam baju Farah pakai tu lagi manis kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baju farah gorgoues..dia pon cantik ^^

      Delete
  7. ada yg cantik ada yng x ada yg so so ajekan maaflah lmbt ke sinim leps baik sakit mood berblog turut jatuh merundum lah ! !

    ReplyDelete
  8. katanya artis...mmg le cantik semuanya

    ReplyDelete
  9. wahhhhh suke sumenya.. anyway, faezah mcm mane awak buat countdown kat blog ea.. bole ajar tak.. hehe tq

    ReplyDelete

 

online shop

Followers

hello me