Siapa suka minum Cool Blog?



Ramai tak yang suka minum Cool Blog kat sini?


Aku memang big fan cool blog.
Selalu beli Honeydew Milk Tea.
Memang all time favourite.

Tapi.Tapi.Tapi.
Harini aku nak bagitau berita sedih kepada peminat Cool Blog semua.
Aku baru discover Cool Blog juga dah naik harga uolls!
Sob.Sob.Sob

Aku discover masa lunch tengahari semalam.
Selalunya harga Milk Tea RM1.80 kalau tanpa bubble.
Sekarang dah RM2.50. (juga tanpa bubble)
Naik 70sen terus! Amik ko! huhuhu

Tinggal kenangan je RM1.80 tu.

Milkshake, ice blended and etc. aku tak tanya la pulak.
Korang pergilah tanya sendiri.
Sedih betul semua benda naik.
Ni kes kedua selepas aku discover harga tiket wayang TGV naik.
huhuhu

Pasni minum air suam je lah.
Baik untuk kesihatan.

22 lovebirds:

  1. hehe. nasib baik saya tak suka ais yang dimesin; aisblended, coolblog, abc dan sepupu-pupunya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus betull..xminum ais boleh awet muda tauu ^^

      Delete
  2. minggu lepas ada beli cool blog,
    Lepas tu ada supplier ais datang cakap kat owner cold blog tu,
    Harga ais naik starting 1jan 2014, tak ingat pulak naik berapa..
    Huhu mmg semua menda naik :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yekerr..patutla hrga cool blog naikk :(

      Delete
  3. buat sendiri kat umah la past nie..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti jimat kann..boleh minum ngan familyy :D

      Delete
  4. hehehe..dulu akak pun minay juga..sentiasa ak beli bila ternampak..samapi satu tahap akak batuk teruk..kerana ketakutan akak stop terus..sekarang minum air masak biasa tak pun yang suam je..kalau nampak jeling paku je..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..actly air suam la yg paling bagus kann :D

      Delete
  5. lsyan juga sekali sekala ni dear...

    ReplyDelete
  6. aah..naik harga..aritu mun pun ada beli..harga naik 10 percent orang tu cakap..

    ReplyDelete
  7. My fav is Vanilla oreo with pearl..erm..sedapnya kak cool blog :)

    ReplyDelete
  8. dah lama tak minum bila faezah sebut ini teringin rasanya...pasal harga itu azie pun taktahu ..tq 4 info

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sama2 azie..nnt boleh ajak cik abg g minum ^^

      Delete

 

online shop

Followers

hello me