Birthday Giveaway by Cik Ayue



Klik gambar untuk ke blog Cik Ayue

Sempena birthday yang ke-27, Cik Ayue berbesar hati menganjurkan GA.
Happy belated birthday Ayue!
(Ayue, kita sama umur tau! hehe)

Selain tu Ayue tengah mencari ilham untuk big day dia nanti.
Semoga kita boleh tolong bagi idea-idea bernas untuk majlis Ayue nanti!

***********************************************************************************
Cara Penyertaan

1) Follow blog "Mrs.Qisti to be" (WAJIB) dan nyatakan awk follower yang ke berapa. (kalau yg da..tq) -dah follow lama. tak ingat dah nombor berapa. hehe
2) Klik button like and follow ni...xmo ngelat ok? -done
  (WAJIB)

  (JIKA ADA)
3) Buat simple entri yang bertajuk 'Birthday GiveAway by Cik Ayue'. -done
4) Copy banner GA diatas dan backlink ke entri ni. -done
5) Letakkan 2 keping gambar wedding idaman awk2 yg terdiri daripada:
♥ Pelamin (rumah/canopy sahaja..dewan xmo ye)
♥ Baju Pengantin (both bride and groom)
(Pilih yg the best okey? ) -done
6) Tinggalkan link entri GA awk2 di ruang komen entri ni. -done
7) Tag 3 rakan dan pastikan mereka tahu mereka telah di 'tag'. -done

***********************************************************************************
Tak susah sangat kan?
So, jomlah join! hehehe

Pelamin pilihan saya
Aku suka pelamin hasil kerja tangan Zaha Wedding Planner.
Pelamin dorang ni nampak simple dan kemas. 
Tak guna banyak warna tapi elegant.
Dan yang paling penting, cantik mata memandang!
Sumber: Zaha Wedding Planner
Sumber: Zaha Wedding Planner

Baju pengantin pilihan saya
Ini pula sepasang persalinan pengantin dari Zamrimat Touch.
Aku tertarik sebab separuh songket dan separuh ada pearl and beading.
Jarang nak jumpa baju songket yang menarik.
Hope dapat beri sedikit ilham untuk Ayue. :)
Sumber :ZamrimatTouch
Sumber: ZamrimatTouch

Saya tag mereka:


14 lovebirds:

  1. good luck! semoga semuanya berjalan lancar

    ReplyDelete
  2. good luck cik faezah.. (boleh panggil nama ni?)

    cantik giler baju songket tu.. pandai pilih naaaa.. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq gee..sy pon sukaa songket tu..heheheh

      Delete
  3. omai2...siyesly..sgt3 cntek!!!! blom pnah lg tgk pelamin yg tu..tq faezah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ayue..it;s good u like it ^^

      Delete
  4. good luck kak faezah..thanx tau jemput yong..mmg nak join. tgh dok belek2 folder proj kahwin yong msa tgh bt preparation wedding dlu..hihi

    ReplyDelete
  5. Gudluck faezah! :)
    Tq tau invite rina..
    InsyaAllah rina join nanti..

    ReplyDelete

 

online shop

Followers

hello me