Tema Warna Majlis Resepsi


Sangat jatuh cinta dengan gabungan warna-warna ni.
Sampai confuse nak pilih mana satu untuk majlis resepsi nanti.
Yang pasti, warna peach kena ada. hehe


Korang suka yang mana??
















25 lovebirds:

  1. oit2..ape ni? haha..dala kawen same bulan..kaler pun same jgk? huhu..ade jodoh kt ni :P
    neway, npe countdown kt same ek? mmg same tarikh ke ape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sama ke kalerr..byk yg sama kita ni kann.. tp lpas jumpe butik..faezah cam kena tukar kaler laa..sob3..ayue bila datenye? faezah 2.5.14..hehe

      Delete
    2. haha..faezah awal sehari la...3 May 2014!! ptt la countdown tu sme je.. :P

      Delete
  2. I love pic no 3. Sweet sgt warnanya

    ReplyDelete
  3. Suke gmbr yang second and last..sbb ade gold..nmpk outstanding giler..raja sehari katakan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..glitter2 sikit..no 2 macam teringin wat utk nikah :)

      Delete
  4. nice colour2 ini..kalau azie pic no 1 & 2 menjadi pilihan...soft2 sweet2 je colour die

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..semua warna ni mmg 'wanita' sgt. :)

      Delete
  5. salam,
    undi yang paling left...
    ala ala sama ngan tema belog ini... hehehe./..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg 1st ek huda..semua suka nii..rambang mata betull...huhu

      Delete
  6. saila nmpk semua mcm sama je..sbb tema peach kan..hehehe! senang kata semuaaaa pun cantik..huhuhu! memang konfius faezah..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lahhh..nk pilih warna tema mmg rambang mata betul laaa..hihi

      Delete
  7. anis suka dengan yang first tu.. sebab banyak tone :) npk sweet je

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 nk wat warna tu..tp mcm xkesampaian je..sob3

      Delete
  8. kat pc akak x appear pic tu....pilih slow2 tau...akak ari tu pun jenuh jugak fikir bab warna ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak wawa..selagi butik xbuat baju, slagi tu la dok pk lg,,hihi

      Delete
  9. cantiknya warna pastel vintage ni..soft je :)

    ReplyDelete
  10. Nice idea..idea vintage skrang makin popular..Dulu saya amik tema gothic wedding..npk pelik sket tp jarang org buat..

    ReplyDelete
  11. Aduh, cantik-cantik colour dia. Rambang mata pulak dibuatnya! Colour apa agaknya yang sesuai untuk majlis perkahwinan saya nanti :D

    ReplyDelete

 

online shop

Followers

hello me