Hadiah RRWW Bride To Be Blogger Contest


Salam hari Jumaat semua. :)
Banyakkan selawat dah berbuat perkara baik pada hari ini.


Berbalik kepada tajuk, hadiah RRWW Bride To Be Blogger Contest dah sampai. Weeeeeee~
Kakak Receptionist call tengahari semalam suruh datang collect parcel.
Hati memang excited habis.

Parcel from Red Ribbon Boutique

Kalau beli barang online, mesti tak sabar nak turun ambil parcel.
Konon-konon surprise macam buka hadiah masa hari jadi.
Inikan pula hadiah orang bagi.
Rasa syiok lebih lagi lah. hihi

Cushion Cover Mr Right
But, Mrs Always Right. :p


Terima kasih kepada Red Ribbon Boutique. 
Suka sangat dengan hadiah ni. :)


18 lovebirds:

  1. tahniahhhh..teringat saila dulu..nak dekat2 kawen dpt t-shirt Bride dgn Groom sbb join contest.. best gila time tu..asyik pakai berduaaaa je t-shirt percuma tu..hehehehe! tahniah faezah :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu saila..mmg best sangat perasaan bila dapat hadiah n boleh guna dengan partner kita kan :)

      Delete
  2. Tahniah..
    Dapat hadiah ni pon ok juga..
    Rase nak beli la cushion cmni..mahal x ea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq miss hidy! rasanya xmahal sgt..aritu tgk kat page RRWW sepasang RM40 klu xsilap. :)

      Delete
  3. waa.......best3...cfrm excited nk pakai kn? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinyaaaa ayue..xsabar nk guna..hehe

      Delete
  4. Wahhh ! Bestnyaaa , tahniah awak. :D

    ReplyDelete
  5. best ok dekat2 nak kahwin dapat hadiah.. murah rezeki.. alhamdulilah.. :)

    ReplyDelete
  6. Waa.. bestnya.. tahniah ^_^ Tak tahannya: Mrs Always Right xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..wajib tu..mrs ALWAYS right! heheh

      Delete
  7. comelnya sarung bantal....boleh guna time wedding nanti kan

    ReplyDelete
  8. waaaa..suka2... agak2 kalo nk tempah boleh x? kita pny wording sniri?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpasti RRWW buat ke x..maybe dilla boleh try tny :)

      Delete

 

online shop

Followers

hello me