Langkah pertama


Alhamdulillah.

Aku telah memulakan satu langkah baru dalam hidup aku.
Sesuatu yang aku pernah terfikir nak buat tapi aku asyik tangguh je.
Semua tu disebabkan perasaan malu, segan dan kekangan masa.
Akhirnya, aku mulakan juga dengan online bisnes! 
Sekarang aku seorang Independent Distributor produk Shaklee. :)
malunya nak bagitauuu *blushing*

Mesti korang terfikir, kenapa Shaklee?
Sekarang bercambah-cambah orang yang menjual Shaklee.
Sebenarnya, aku dah lama menggunakan produk Shaklee ni. Dah lebih daripada 2 tahun. 
Aku ambil ESP, vitamin C dan vitamin E.
Aku tak pernah terfikir nak berkongsi dengan orang lain walau pun aku tau product ni bagus.
Selama ni aku beli dari distributor lain dan makan sendiri-sendiri je.

Finally, aku terfikir why not aku mulakan dengan Shaklee.
Product yang aku dah biasa guna dan yakin kualitinya.
Maka, bermulalah langkah pertama aku untuk berjinak-jinak dengan bisnes.

Korang doakan aku sukses yer! :)
Sudi-sudikanlah follow laman FB 'House of Nutritions'.
Klik je di sidebar sebelah kanan ni yer. 


Untuk tahu lebih lanjut mengenai product dan kelebihan Shaklee, korang boleh hubungi aku di sini :


ID: 1003469

Facebook: House of Nutritions
Email: houseofnutritions@yahoo.com
SMS/Whatsapp: 013-4471578 (Faezah)



16 lovebirds:

  1. Awk jual shaklee ehh .. sy pun ngah ambil supplement dietary alfafa & lecthin.. hihihih... nk kuruskan badan sebelum weeding.. hehhe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..yeke awak..gudluck! semoga awak cun melecun masa kenduri nnt!hihi

      Delete
  2. Saya jugak Shaklee Independent Distributor. :) All the best ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear :)
      br je nak bermula ni..hihi

      Delete
  3. waa.....syoknya....chaiyok2!

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya kak faezah. yong pn ada terfikir nak bt bisnes on9 tp xtau nak start dr mna.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yong! br je nk start ni..harap2 ada rezeki kat sini :)

      Delete
  5. azie nk try gak produk ini nnt leh contct faezah je..
    anyway semoga berjaya ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq azie :)
      boleh azie..klu nk tny2 je pon boleh ^^

      Delete

 

online shop

Followers

hello me