Pengumuman : Pemenang Mini Giveaway by Sfaezah

Salam semua :)

Pertama sekali aku nak ucapkan terima kasih kepada yang join Mini Giveaway ni.
Bermacam-macam entri yang aku terima.
Ada yang jalan-jalan dengan member sekolah, cerita honeymoon, jalan-jalan time preggy, family holiday dan macam-macam lagi laa.
Ada yang sampai buat entri berjela-jela panjang.
Aku pon tak rajin nak buat sampai macam tu. T.T
Terharu sangat.

Seperti dijanjikan, harini aku akan umumkan pemenang untuk Mini Giveaway by Sfaezah.


 Kita kasi drum roll sikit!



......


*drum roll*



......


Gambar percutian Huda di Sabah
Disebabkan dah banyak berjalan-jalan dalam dan luar negara, Huda bagi 7 option untuk pergi bercuti. 
Banyak gila kan?!
Aku boleh pilih dan sesuaikan mengikut bajet dan tujuan kenapa aku bercuti.
Rajin sangat dia buat entri ni.
Sampai dah asingkan ikut bajet semua. Terharuuuu..
Tempat-tempat yang dicadangkan antaranya Sabah, Melaka dan Borneo.
Memang menarik cerita dia.
Kalau nak tau, korang kena la baca sendiri.hihi
Selain tu, sebab Huda join GA ni adalah sebagai hadiah aku bertunang.
So sweet..TQ yer. :)

Hadiah : Sehelai Pashima



Gambar Matahari Terbit di Jojo Rakit
Dalam entrinya, BIE cerita pasal pengalaman pergi ke 'Jojo Rakit'.
Sape tau 'Jojo Rakit'?
Ni pertama kali aku dengar pasal tempat tu.
Yang pasti, gambar yang BIE tempek banyak-banyak tu macam memanggil-manggil aku ke sana.hihi
Sesuai sangat kalau untuk family vacation.
Sangat leisure dan relaks.
BIE ada bagi contact number sekali untuk yang berminat ke sana.
Boleh tengok di blog dia yer. :)

Hadiah : Wang Tunai RM10



Gambar Percutian Zieta di Sabah
Ok, ini adalah entri yang paling panjang aku dapat.
Tempat yang dipilih Zieta, macam dalam gambar tu ialah Kundasang Sabah.
Bila baca entri ni aku dapat feel perasaan happy Zieta masa pergi holiday dengan member-member dia.
Zieta juga ada mention tempat best dan aktiviti best yang mesti buat kat sana.
Korang boleh baca di entri dia yer.
Supaya tak miss benda best bila kat sana..hihihi

Hadiah : Sehelai Shawl Butterfly



Gambar percutian Ibu Arif di Sabah
Bila baca cerita percutian Ibu Arif, memang rasa thrill.
Sebabnya, dia pergi holiday masa preggy 7 bulan.
Siap boleh naik jambatan gantung lagi. Macho betul. hihi
Destinasi pilihan Ibu Arif pon negeri Sabah juga.
Apa yang aku suka pasal entri dia, ringkas dan padat.
Ada nama tempat dan apa yang menarik di situ.
Memang senang nak google kalau nak tau lebih lagi. :)

Hadiah: 1 Set Tupperware Jamka keluaran IKEA



Gambar percutian Yumida Huda di Brunei
Yumida Huda punya  entri pula cerita pasal family holiday di Brunei.
Walaupun entri yang simple, aku teringin nak tengok keunikan Brunei macam diceritakan.
Sebuah negara yang Islamik dan rakyatnya yang berpersonaliti menarik. :)

Hadiah : Wang Tunai RM10



Tahniah kepada pemenang!
Entri anda telah berjaya mencuri hati saya.. hik3
Semua hadiah ni aku bagi random je tau.
Tak ada istilah pilih bulu ke apa-apa.
Para pemenang, silap hubungi aku di sini yer untuk deal cara pemberian hadiah. :)
Dan sila halalkan gambar percutian korang yang aku tempek dalam entri ni yer..hiiii

Kepada yang join GA, terima kasih kerana sama-sama memeriahkan GA.
iA kalau ada rezeki, aku anjurkan GA lagi dengan hadiah yang lebih menarik.


Jumpa lagi.

ps: Teringin pergi Sabah. Ramai cakap best.








23 lovebirds:

  1. ala..xde rezeki..huhu~...
    Congrats pd yg mnang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear join GA ni..
      klu ada lg jom la join^^

      Delete
  2. Wahhhhhh.. Terima kasih sfaezah! kerana telah memilih Cik Bie sebagai pemenang!
    Cik Kayoooo dapat duit!! hehe :)) Thank youuu.. kerana menganjurkan giveaway ni. weee.. suka! suka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tahniah Bie sbb bersungguh2 buat entri. :)

      Delete
  3. tahniah buat mereka semua.. :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum wbt...
    sister...

    terima kasih...yeay yeay yeay...dapat pashmina...
    i'll contact u after i balik minggu depan yer...
    simpan kan tau... hehehe...

    terima kasih banyak... semoga dapat memberi sedikit input yang berguna....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama..ok, nnt bg alamat yer :)

      Delete
  5. nanti anjur kan lagi eh GA.. nak join juga.. harinie buka tengok2 dah terlepas.. sob3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. iA..ada rezeki sy anjurkan lagi :)

      Delete
  6. congrats korang yang menang ni..WE antara yang tak menang tu ekekeke
    pape pon thanks dear coz buat GA ni~ nnt buat lagi mesti WE join lagi hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ WE bagi support! klu ada lg join tau ^^

      Delete
  7. tahniah pada semua pemenang:)

    ReplyDelete
  8. Wah..... tahniah bagi pemenang ;) Apa2 pun Sabah memang menarik.

    ReplyDelete
  9. oh thanks bebyk faezah...hikhik..x sangka terpilih juga..alhamdulillah
    tahniah buat pemenang lain

    ReplyDelete

 

online shop

Followers

hello me