Adakah anda seorang blogger b2b atau ex-b2b?


Salam dearies. :)

Pagi-pagi ni aku nak tanya korang satu soalan.
Tak banyak.
Satu je.


'Adakah anda seorang blogger b2b atau ex-b2b?'


Bukan apa aku tanya ni.
Cuma nak mewar-warkan usaha murni seorang member blogger b2b.
Beliau nak mengumpulkan semua blogger b2b dan ex-b2b di seantero alam maya ni.
Nak buat satu group untuk kita.

sekadar gambar hiasan

Rajin kan dia. :)
Bagus sungguh usaha tu.
Dapatlah kita saling kenal-kenal.
Blogger b2b dan ex-b2b pon semakin ramai sekarang.
Termasuklah newbie macam aku ni.hihi

Jadi ape korang tunggu lagi.
Klik laju-laju link blog beliau di bawah ni.



12 lovebirds:

  1. Rajinnya cik bie nak bt group utk b2b & ex-b2b..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..byk effort tul..yong jgn lupa join k! :)

      Delete
  2. Terima kasih atas sokongan Sfaezah.. semoga lebih ramai lagi yang join kita semua nanti. Insyaallah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama bie..faezah tlg menyampaikan je :)

      Delete
  3. Replies
    1. kan..stil bole keep in touch klu lpas kawen pon :)

      Delete
  4. Ooo...blog tu slalu gak dlu g...dh kawen kn owner blog tu?

    ReplyDelete

 

online shop

Followers

hello me