Body Shop Sale (18/10-7/11)


Salam beautiful ladies!

Tak nak cakap banyak.
Nak bagitau korang-korang semua, Body Shop tengah sale sekarang ni!!
Apeeee??!
Sale??!
Omg!!!!!



Sale bermula dari 18 Oktober hingga 7 November ini.
Sale ikut item terpilih.
Ada 70%, 50%, 30%, 20% dan 10%.
Memang berbaloi-baloi kalau nak shopping sekarang ni.
Kepada b2b yang mencari hantaran bolehlah tengok-tengok.
Kalau ada yang berkenan boleh terus order online.
Kos penghantaran RM10 sahaja.





Hurry up!
Masa aku browse, item 70% dan 50% banyak yang dah sold out.
Tapi aku manage to buy a few untuk hantaran kahwin nanti.
:)) senyum lebar-lebar

ps: Thanks to Bie sebab bagitau. :)


8 lovebirds:

  1. wah bodyshop ada sale, menarik ni, thanks for sharing dear...

    ReplyDelete
  2. ala, tak sempat nak tengok la dh soldout..hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa yekeee..hopefully dia restock sbb sale lama lg :)

      Delete
  3. eh! entry awk sama dgn entry saila la! hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saila pon user body shop gak kee :D

      Delete
  4. best nie,, boleh bt brang hantaran.. thanks inform..

    ReplyDelete

 

online shop

Followers

hello me