[8] Lapan Wedding Photographer Sekitar Utara. (Perak, Pulau Pinang, dan Kedah)

Salam kawan-kawan,

Sekarang aku tengah survey photographer di kawasan utara untuk majlis nanti.
Survey online saja. Kalau ada yang berkenan, baru aku nak buat appointment dengan dorang.
Kalau balik kampung, masa sangat limited. 
Tak sempat la kalau nak jumpa semua photographer kannn..hiiii

Sambil-sambil survey tu, ada la jumpa a few yang aku berkenan.
Kepada yang tengah mencari-cari Official Photographer untuk majlis nanti, bolehlah tengok list aku.
Klik nama photographer untuk ke website mereka.
Mana tau, taste kita sama. :)


Lokasi : Pulau Pinang
Sumber : FB Page Selphya Photography

Lokasi : Pulau Pinang

Sumber: FB Page Shutter Symmetry Photography


Lokasi : Pulau Pinang
Sumber : FB Page Leiora | Lifestyle & Wedding Photography

Lokasi : Perak, Penang, Kedah dan Perlis
Sumber : FB Page Random Moment Capture

Lokasi : Kulim, Kedah
wedding
Sumber : Amir Alias Photography

Lokasi : Georgetown, Penang
Sumber : Fb Page Andalas Adnan Photgraphy

Lokasi : Kuala Kangsar, Perak
Sumber : FB Page Rahim Ewalk

Lokasi : Alor Setar, Kedah
Sumber : FB Page Rifdi Haziq Photography

korang da tau la kan taste aku macam mana.
Ala-ala oldies gitewww..hihi

Sape-sape yang nak suggestkan photographer mana-mana sila bagitau k.
Aku tau banyak photographer di luar sana.
Cuma tak jumpa je lagi.

Sila suggest wedding photographer sekitar utara yang best-best k!
Thank you. muaxxx!

Jumpa lagi.



17 lovebirds:

  1. rahim ewalk... best sangat pic dia..cantik and the couple on pic is my hubby friend ... also sweet couple... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yekerr..kebetulan pulak kan..sy dah lama tgk rahim ewalk..pakej dia menarik sbb include video skali..
      fa kawen dulu amik photographer mane?boley tau?hihi

      Delete
    2. effa ambik syam nye... tapi xsure dia buat lagi ke x sebab sekarang dia dah back to work... masa wedd fa dia still in holiday ^_^

      Delete
    3. fa ada website syam tu? nak tgk la hasil kerja dia :)

      Delete
  2. cantikkk semuanyaaa.. saya mmg suka bergambar :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhh saye ponn!!sbb tu semangat cari OP awal2..huhu

      Delete
  3. Replies
    1. yup..no2 mmg pilihan utama..hihihi

      Delete
  4. Salam Faezah,

    Just to sharing, Hatif Anuar.(http://hapdesign.blogspot.com/).

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..tenkiu yer bg suggestion CZ :)

      Delete
  5. Sune ad seni tersendiri..sukenye tgk cuci2 mata.amk op yg boleh ad ngn kita sepanjang mjlis.xpela byr mhal ckit jgn kita kecewa sb rupanya pakej ikut jam je.cm ifnir aritu.but malas pkir. Butakan mata tulikan telinga ja la

    ReplyDelete
    Replies
    1. yakaa..kene hati2 gak la kena terms2 dorang..klu cover ikut jam xbest la kan..

      Delete
    2. Langsung tak bes..tpi nasib gmbr outdoor menjadi.shoot kt pntai kemasik sana.sejuk ckit hti yg lara..hihi..xpela.kenangan~~

      Delete
  6. assalam..
    saya dah jenguk blog awak ni :)
    as for me, saya suka rifdi dan saupix leiora..dah penah jumpa rifdi, sangat friendly..price boleh bincang lagi..lebih mudah bincang bila jumpa, boleh bgtau bajet kita berapa dan dia x lokek utk quote pakej dia ikut bajet kita..

    ReplyDelete
  7. salam,

    Promosi rebat RM300, promosi tamat 15/11/13
    https://www.facebook.com/pages/AzamHashim-Photography/223067269074

    ReplyDelete
  8. ramai yunk...
    search kat "FB" byk..
    this yg sy ogt la..actually byk lgi yg talent...
    Drenjis Photography
    Precious Moment Photography
    Edan Hadi Photography
    Ren Venture Creative Photography

    ReplyDelete

 

online shop

Followers

hello me