[Sticky Post]:Mini Giveaway by Sfaezah

Salam Darlings!

Perhatian.
Ini adalah sticky post hingga 30 September 2013.


Hiiiii..malu nak cakap.
Blog aku yang tak seberapa ni nak menganjurkan giveaway.
Tujuan aku buat Mini Giveaway ni untuk menghargai pengunjung blog aku dan juga menambah kenalan baru. 
sooo cliche :p tapi betul tauuu..
Sudi jugak korang datang yer walaupun blog aku ni tak seberapa. :)
Selain tu, aku ada merancang nak pergi bercuti dengan budget yang sederhana.
Tapi aku takde idea nak kemana.
Jadi, mungkin korang boleh tolong aku dengan join GA ni.
Tak susah pon syarat-syaratnya. :)

Cara Penyertaan
  • Follow blog Me, Him & Life dan nyatakan anda follower yang ke berapa. (kepada yang sudah menjadi follower sebelum GA, sila gunakan no. #107.)
  • Buat simple entri yang bertajuk 'Mini Giveaway by Sfaezah'.
  • Copy banner GA diatas dan backlink ke entri ni. 
  • Nyatakan tempat percutian paling best yang korang pernah pergi setakat ni. (Tak kisah local atau oversea. Maybe korang pergi tempat dekat je, tapi kenangan dan orang yang ada masa tu membuatkan percutian tu best!)
  • Letakkan sekeping gambar terbaik korang semasa percutian tersebut.
  • Tinggalkan link entri GA korang di ruang komen entri ni. 
  • Tag 3 rakan dan pastikan mereka tahu mereka telah di 'tag'.

Pemilihan Pemenang
  • Pemenang akan dipilih secara rawak menggunakan website random.org.
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan entri yang paling menarik dan dapat memikat hati juri. (which is me ;p)
  • Nama pemenang akan diumumkan selepas seminggu GA tamat. So, stay tune!

Hadiah Mini Giveaway

1 x  Shawl Butterfly

1 x Selendang Pashmina

1 x Set Tupperware Jamka Keluaran IKEA

2 x Wang Tunai RM10

Mudah je kan GA ni?!
So, apa tunggu lagi..jom join laju-laju.
Korang mungkin antara 5 insan yang bertuah tu!
Good Luck kawan-kawan!

Tarikh Penyertaan : 1 September hingga 30 September 2013.

52 lovebirds:

  1. Nk join..tp xdak gmbr percutian yg menarik..huhuhu

    ReplyDelete
  2. tq jemput nenot join..t nenot join ye. nk kena cari pic bercuti yg terbaik dulu..hehehe
    jemput join 3 ga nie :-
    1.http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
    2.http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/08/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html
    3.http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html
    ***hadiah menarik menanti anda :)***

    ReplyDelete
  3. joined, http://taiptaipkeyboard.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  4. tq invite nanti join

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. http://itsmetira.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  6. http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  7. Saya join : http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  8. http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    follower yg ke #120

    ReplyDelete
  9. tq invite yea dear :) sy join!
    http://aisyahkz.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  10. http://rawrmeansaranghaeyo.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  11. http://eyra1990.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  12. http://thaqifofficialblog.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    follower ke #126

    ReplyDelete
  13. done joined =)
    http://arifarsyad.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    follower ke 128 =)

    ReplyDelete
  14. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  15. http://selendandangputihku.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    Assalamualaikum.... thank tau sebab jemput MP juga. Dah join... semoga ada tuah untuk MP. Amin....:)

    ReplyDelete
  16. Hye dear...:)
    Sy nak join...follower ke 131...

    ReplyDelete
  17. http://blogtomey143.blogspot.com/2013/09/me-him-life-sticky-postmini-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  18. Wanie Join... Tapi nak cari Gambar yang Best2x duluuu... hihi :")

    ReplyDelete
  19. akak pemenang entri terbaik kan? kalau random mcm mana akak nak tahu which one the best?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer dik..akak da tuka da cara pemilihan pemenang :)

      Delete
  20. join yee

    http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum wbt... terima kasih kerana sudi mempelawa...
    Insya Allah... nanti saya turut serta... harap2 ingat... hehehe...
    tapi kat belog saya pun dah banyak entri pasal vacation... boleh lah review ea...

    btw, agree dengan "diasa secret"... apa kata awak pilih pemenang sendiri...
    kalau random yang pilih, tak aci lah... hehehe...
    buat undian ke... minta pembaca select mana entri peserta yang best...

    hah baru meriah...

    btw, jangan marah ye... cadangan jer...

    ReplyDelete
  22. joined..

    Follower no: 138
    Link: http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  23. http://nurpu3balqisbatrisyia.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  24. thanks invite kita :) http://wanruswaniee.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  25. Dear,

    WE dah join GA ni..thanks :p first time nih....

    http://wehmimpiindah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum. thanks sudi ajak sheila join. insyallah kalau takda keberatan sheila join bila ada masa ye :)

    ReplyDelete
  27. Salam sis,

    Saya join : http://cintazakirah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    Thanks for the invitation, semoga ukhwah kita terus terjalin.

    follower : 146

    ReplyDelete
  28. Terima kasih kepada penganjur Giveaway ini..

    Saya turut serta! :)

    http://jalinan-cintaku.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  29. Dear,

    WE dah join...thanks for invite...first time ni hehehehe

    http://www.wehmimpiindah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  30. hai..ifnir join.hehe

    http://cheekychubbycutegirl.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  31. Saya join http://cintazakirah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  32. hi dear..
    Miss hidy dah join..
    http://nhidylife.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  33. join sama ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  34. http://blogashalya.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  35. http://lienliedot.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  36. http://eiqaalmond.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    eiqa join :)
    follower 149..

    ReplyDelete
  37. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html Joined ^.^

    ReplyDelete
  38. join:)

    folower ke 154

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  39. http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  40. Salam..dh join ye..
    http://zieta-theimaginarydream.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html?m=1

    ReplyDelete
  41. http://fazahunhan.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum wbt...

    sister, finally... dah join...
    hehehe... lama nau ambek masa nak siapkan....

    http://hnr318.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    btw enjoy reading n semoga bermanfaat kay....

    ReplyDelete
  43. # 163

    http://ctalfakhishah.blogspot.com/2013/09/contest-mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  44. tenkiu yer kepada semua yg dah join :)

    ReplyDelete
  45. cik mah join juga ye...

    http://sunflowergo2.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  46. http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  47. http://umikasum.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    #157

    ReplyDelete

 

online shop

Followers

hello me