Alhamdulillah, I am a fiancee now :)

Salam kawan-kawan,

Alhamdulillah.
Seperti yang dirancang, aku selamat menjadi tunangan si dia pada 16 September lepas.
Majlis berjalan dengan lancar.
Semua ahli keluarga pon happy.
Aku lagi lah happy. haha
Kalau ada terkurang sikit disana sini, itu aku kira biasa la kan.
Yang penting tak mencacatkan majlis. :)

Bila dah handle majlis bertunang, barulah aku tau betapa penatnya nak buat majlis.
Cuti yang aku ada 3 hari sebelum majlis memang fully utilized untuk buat preparation.
Tak dapat bayangkan berapa kali ganda penatnya untuk majlis kawen nanti..huhu

Aku bersyukur sangat ada family member yang supportive dan ringan tulang sepanjang majlis.
Dari siapkan hantaran, doorgift, pelamin sampai ke hidang makanan tetamu.
Masa ni lah aku sedar betapa pentingnya ada family.
Terima kasih tak terhingga untuk family tercinta:)
Saja nak tulis gak walopon aku rasa dorang tak baca blog aku ni..huhu

Rasa lega sangat dengan majlis yang dah selesai.
Lepas ni kita fokus untuk majlis kawen pula.
Kena buat awal-awal! Tanak penat last minit..hihi



ps : Doakan jodoh kami panjang. Majlis insyaAllah May 2014. :)




35 lovebirds:

  1. share la gmbr bebanyak..nanti bt review mjlis tunang yek =D

    ReplyDelete
  2. wahhhh alhamdulillah dh slmt jd tunangan org hehe
    purple gittew ! gojesnye hehe



    slm kenal faezah :)

    ReplyDelete
  3. tahniah! selamat bertunang :) hope berkekal jodoh hendakNya..aamiin.

    ReplyDelete
  4. semuge dipermudahkan urusan walimahnya...:)

    ReplyDelete
  5. tahniah faezahhh :) selamat menjadi tunangan org..semoga selamat juga perjalanan yg seterusnya..cpt2 kawen, yayy :D

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah dah settle satu bab~
    congrats dear...May2014 tu tak lama dah...boleh start survey & prepare ape yg patot tuk wedding nnti dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq WE..mmg rasa tak lama dah..kena mula survey2 dah nii

      Delete
  7. tahniah awak..

    eh! Majlis kita sama May 2014.. InsyaAllah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Rina! eyh awak bape hb?
      sy iA labur day nnt

      Delete
  8. tahniah dear..
    good luck utk wedding preparations plak (^_^)

    ReplyDelete
  9. congrats dear..

    hepi for u too..& welcome to da club..hehe..
    =p

    ReplyDelete
  10. Congrats dear..
    More pic please..hehe..

    ReplyDelete
  11. congrats di atas pertunagan ye. pasni selamat prepare wedding okeh!

    ReplyDelete
  12. tahniah.. =)

    nti nak prepare tuk wedding lagi penat sangat2 tau.. :)

    ReplyDelete
  13. tahniah dear.. selamat menempuh alam pertunangan.. banyakkan bersabar dalam setiap perkara.. semoga hingga ke Jannah.. aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear..lpas tunang dah lebih kena sabar n saling menjaga hati ;)

      Delete
  14. insya allah

    Berdoalah
    Ya Allah Ya Tuhanku,
    Seandainya telah kau catatkan dia milikku, tercipta buat ku,
    dekatkanlah dia padaku, satukanlah hatinya dengan hatiku,
    titipkanlah kemesraan antara kami agarkebahagiaan itu kekal abadi,
    seiringkanlah kami dalam melayari bahtera perkahwinan,
    jadikanlah kami pasangan yang bahagia dan
    berkekalan buat selama-lamanya hingga keakhir hayat dan
    kurniakanlah kami zuriat yang sempurna, beriman dan beramal soleh,
    sesungguhnya engkau berkuasa atas segala sesuatu.
    Amin Ya Rabbal Alamin.

    ReplyDelete

 

online shop

Followers

hello me