10 Amalan Murah Rezeki


Salam hari Jumaat.

Lama betul aku menghilang. Sekejap je rasa dah Jumaat balik. 
Kepada yang bekerja harini, happy working :)

Ramai antara kita yang berusaha menambah pendapatan buat part time job dan sebagainya. 
Tapi jangan kita lupa amalkan perkara-perkara simple yang di bawah ni. 
Sebanyak mana pon kita berusaha, kita kena ingat rezeki milik Allah. 
Hanya Dia yang berhak nak bagi atau pun pon tidak.

Jom sama-sama amalkan. 
Berbuat baik sesama makhluk alam. :)



10 lovebirds:

 

online shop

Followers

hello me