Di mana saya tempah custom made kad Touch n Go?


Salam Jumaat. :)

Entri yang pendek je pagi ni.
Agak ramai yang tanya aku buat di mana custom made kad touch n go haritu.
So untuk menjawabnya dengan cara mudah, aku bagitau dalam entry ni k.



Aku tempah kad touch n go tu dari sini.
Tempoh nak siapkan kad, katanya dalam 14 hari berkerja.
Tapi insyaAllah akan siap lebih cepat.
Aku punya haritu dalam seminggu dah siap.

Harga korang tanyalah pada tokey ek.
Tapi apa yang aku boleh cakap, tak mahal sangat la. 
Kira okay sebab custom made gambar korang kan. :p

Ok, tunggu ape lagi?
Pegilah PM tokey laju-laju k!


16 lovebirds:

  1. dah macam-macam sekarang ni kan...

    ReplyDelete
  2. tenkiu dear share info ! memang nak buat satuuuu..

    ReplyDelete
  3. tq faezah..nnt nak buat la satu... unik betul..

    ReplyDelete
  4. Huhh?? Baru tau kad touch & go ni boleh tempah custom made.. Macam menarik jer.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..syok sbb tgk gambo sendiri..huhuhu

      Delete
  5. hehe..nice share faezah..akk de wat aritu..tp kne curik..haha..so die mls nk wat blk :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa sdeyh nye..pe la pencuri tu..gamba org lain pon nk curi..huhuhu

      Delete
  6. mcmane nak booking ya? leh x wasap 0126710246

    ReplyDelete

 

online shop

Followers

hello me