Online shop milik Artis Malaysia


Salam Jumaat si cantik manis. :)

Sape suka online?!
*raise your hands up!*

Aku pon seorang pembeli online yang tegar.
Lagi suka shopping online dari shopping di luar.
Bila jalan-jalan di shopping complex, aku akan rasa semuaaaaa mahal.
Tapi bila shopping online aku akan rasa eyh murah nyaaaa..murah nyaaa!.
Klik tap, tap, tap. Aku dah pon terbeli.
hahaha.


Bila check balik, lorrr sama je harga dengan kat shopping complex tadi.
*tepuk dahi sendiri*
Ini memang penyakit aku.
Selalu rasa barang online lagi murah walaupun sama je. :D

Selain tu aku rasa shopping online ni lebih senang. Tak payah penat-penat.
Sambil duduk baring-baring atas katil dan goyang kaki pon dah boleh shopping.
Dan korang akan ada lagi banyak pilihan.
Kalau kat shopping complex, dah tawaf 7 kali pon belum tentu jumpa apa yang korang nak tu.
Badan pon dah penat, hati pula kecewa. Sadis.

Sebagai online shopper yang tegar, aku suka mencari-cari online shops yang baru.
Hari ni aku nak share dengan korang, beberapa online shops milik artis Malaysia.
Jangan tak tahu. Dah ramai artis Malaysia yang ada jenama sendiri.

Jom window shopping dengan aku!
*window shopping je tauu*









Dah puas cuci mata? Tehehe

Pesan aku kalau untuk shopping online ni, kita kena pandai limitkan diri kita.
Jangan membazir. Kalau rasa nak beli 3 barang, cuba beli satu je.
Satu lagi, sila pilih online shop yang boleh dipercayai.
Dunia dan teknologi semakin canggih.
Cara orang menipu pon semakin canggih. Sila berhati-hati.

Apa-apa pon, selamat bershopping online dearies! :)

34 lovebirds:

  1. Naseb baik penyakit shopping on9 ni dah kurang.
    Penyakit shopping dekat IG plak melanda. Pitam. Y_____Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite blom kena demam IG lg..sebab pkai smartphone kecik sgt..xpuas tgk gmbar..hihi

      Delete
  2. dah ramai artis yang kuarkan brand sendiri kan?
    nanti ada masa baru tengok semua online shop, kang ada yang kempunan pulak.. hehehe..
    btw, follow sini sambil isi tabung.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear tlg isi tabung..klu rasa2 nk shopping tgk la link2 atas ni :)

      Delete
  3. ramai juga artis yang berniaga secara online sekarang nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai dear..dorg lg sng sbb nama dah well known :)

      Delete
  4. haruslah cuci mata ni kan, thanks for sharing dear...

    ReplyDelete
  5. Salam jumaat faezah..x pnh lg sya beli kut online ni..hehe..sbb tak tau nk but cara pembayaran..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok bagus syaz..jgn terjeabak mcm sy..hihihih

      Delete
  6. tak pernah shopping online pakaian.. kalau beli online pun barang seperti VCO atau makanan kesihatan saja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita sllu shopping tudung..menda2 yg ada saiz ni takut xmuat..hihi

      Delete
  7. wa..banyak rupenye artis ada online shop ni...

    ReplyDelete
  8. Tak pernah lagi mencuba online ni....
    Ditambah okje ni surirumah....so mmg tak galak le nk beronline.....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnya jd housewife..tula..shopping ni sllu klu xsempat nk gshopping..hiihi

      Delete
  9. Salam perkenalan.. :D
    Idah prefer beli dikedai.. pernah sekali tu tengok kat website 1 baju tu cantek sangat... sampai takleh tido malam dibuatnya.. :D skali bila pegi butiknya dan try baju tu.. ermm.. tak berkenan.. warna dia tak naik macam kat website... so tak jadi beli.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik g tgk sendiri ek..tu lah..beli online ni ada jugak risikonye :)

      Delete
  10. thanks for sharing..hehe bole cuci mata kat sini ni hehe

    ReplyDelete
  11. faezah ni sj je kan..lmbt lg nk gaji ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb tu ajak cuci mata je MG..hihihi

      Delete
  12. azie mmg tk boleh tgk brg2 on9 nie cpt terpengaruh..hehehe

    lagi2 kalo dh gaji mmg laju je jari nie hahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup btul..kita klu xde pe nak bli, sllu xnk bukak web shopping online ni..huhuhu

      Delete
  13. ramai betul artis buat biz online..sebagai pengguna kena pandai survey,jimat dan berhati hati membeli :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..kena cari trusted seller..jgn tertipu :)

      Delete
  14. wow! ramai artis ada online shop kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramaii kak..kite je yg br tau..huhuh

      Delete

 

online shop

Followers

hello me