Giveaway: Simple 1st GA Blog Kisah Kita

Assalamualaikum w.b.t.

Klik banner untuk join.

Dijemput semua untuk memberi sokongan dan memeriahkan lagi Simple 1st Giveaway dari Blog Kisah Kita iaitu GA bersama My Stitching Wold and Shop. Buat pertama kalinya GA ini dianjurkan, harap ianya mendapat sambutan. Semoga GA ini dapat menambahkan lagi kenalan dan mengeratkan silaturrahim sesama rakan-rakan.

Syarat-syaratnya cukup mudah dan ada hadiah menanti pemenang yang bertuah berdasarkan random.org

Hadiah-hadiah:
Sepasang Kain Pasang (100% Crepe Silk) - 1 Pemenang
1 Shawl - 1 Pemenang
1 T-Shirt (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Bandung) - 1 Pemenang
1 Fridge Magnet (Pulau Pangkor) - 1 Pemenang

GA ini berlangsung dari 1 April 2014 - 30 April 2014




18 lovebirds:

  1. gudluck!nana join jugak ni,hihi

    ReplyDelete
  2. selamat berjaya.... dari segmen yang sama berkunjung kemari membalas kunjungan

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. salam kenal zamizi :)

      Delete
  3. Terima kasih join GA ni..insyaAllah ade rezeki..All the best n Gud luck!
    p/s: Slm kenal..Done follow=)

    ReplyDelete
  4. Salam,

    sis... nak beli photobook tak? 5o hengget kat groupon... 2 days left... kot2 lah nnt nak memorize ur wedding picture ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaa..tq huda bgtau..boleh ushar utk buat print gmbar kawen nnt. hehehe

      Delete
  5. Salam Kenal..kaksura dah follow sini..
    Good Luck !!

    ReplyDelete
  6. gudluck faezah,,nti nk join jgak la =D

    ReplyDelete
  7. gd luck faezah.. Fiza pun join jugak..

    ReplyDelete

 

online shop

Followers

hello me