Segmen : Mari Tambah Kenalan Dari Blog Cinta Itu Indah

Salam semua :)

Hari ni kita nak join segmen anjuran tuan punya blog 'Cinta Itu Indah' iaitu Mimi Najib.
Thank you kerana rajin buat segmen perkenalan macam ni.

Kita jumpa pasal segmen baru ni daripada blog Cikgogreen.
Cikgogreen ni B2B dari Kedah.
Dekat sangat la dengan Penang.
That's why la kita follow dia.
Boleh la tukar-tukar idea and survey kahwin di utara.hehe..

Sambil-sambil tu, kita pon join la sekali segmen ni sebab nak kenal ramai B2B lagi.
Salam perkenalan. :)


Jumlah follower terkini : 0 org

hihi.malu nya nak tulis sebab tak ada follower lagi.
Semoga lepas ni dapat ramai kawan baru :)

Till Next Time.

56 lovebirds:

  1. balas kunjungan n be ur first follower... Salam kenal.. ^_^
    http://meetmissza.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu my 1st follower :)
      salam kenal!

      Delete
  2. salam kenalan...balas kujungan balik..thanz follow blog che yam..dah follow balik :)...

    ReplyDelete
  3. hiii,,salam ukhuwah..selamat bersegmen..nurha done follow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal nurha..tQ dtg melawat :)

      Delete
  4. kunjungan balas...dr segmen yang sama juga=)

    ReplyDelete
  5. hye dear..

    salam kenal dari WE

    http://wehmimpiindah.blogspot.com/

    follow u dear ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal WE..tQ sudi follow :)

      Delete
  6. salam. dr segmen yg sama. follow sini.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya join segmen ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    follower : #11
    selamat bersegmen & terjah menerjah!.. :D

    kalau nak cari knalan blog xleh segan2 tau.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..tQ yer cik mimi..salam perkenalan yerr..sudi2 la jenguk sllu :)

      Delete
  8. terjah dr segmen yg same...slm kenal...huhuhuhh!!!

    ReplyDelete
  9. hye , dari segmen yg sama . done follow sini
    http://sukadukafyza.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    * P/s : MOHON LIKE PAGE FIZA yer :)
    https://www.facebook.com/pages/SHafizas-Bawal-Collection/461440333917609

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam fiza..
      tQ sudi follow..salam kenal yer :)

      Delete
  10. dari segmen yg sama,follow me
    http://sisfacemuslim.blogspot.com/2013/03/blog-post_19.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan sis..tQ sudi follow kita ;)

      Delete
  11. nida dtg dri segmen sama..

    #done follow u... :)

    ReplyDelete
  12. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..tQ TB sudi follow kite..salam kenal :)

      Delete
  13. SELAMAT BERSEGMEN
    SEMOGA SUKSES

    ReplyDelete
  14. balas kunjungan dari segmen sama ^^ follow dh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ Cik Anis..slamat berkenalann!

      Delete
  15. selamat bersegmen.
    done follow. jemput join segmen sy..

    http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-baca-entri-sambil-follow-via.html#comment-form

    ReplyDelete
  16. done follow back ! thanks follow me .. =D salam perkenalan .. dah ramai follower tuu .. tak pe ! slow2 keyh . hehehe . insyaAllah , ramai lah nati .. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihih..tQ AA!
      Salam perkenalan.^^

      Delete
  17. Assalamualaikum/Salam sejahtera :)
    Mira datang sini :)
    http://www.miramashimaaru.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum :) Hai! Berbalas kunjungan dari segmen yg sama... :DDDD

    http://miss-ainaa.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog_4.html

    ReplyDelete
  19. Hi Salam kenal done follow u..
    B2B jgk InsyAllah:)

    ReplyDelete
  20. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  21. Cik akak datng balas kunjungan adik...maaf ye sayang cik akak lambat singgah balik :)

    ReplyDelete
  22. singgah balas kunjungan dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  23. Balas kunjungan..Selamat bersegment
    #46

    ReplyDelete
  24. Haiiii. Salam kenal ♥♥

    ReplyDelete
  25. dtg balas kunjungan :) slm perkenalan..

    ReplyDelete
  26. Salam perkenalan...
    http://danyliana.blogspot.com/2013/02/turun-berat-badan-dengan-herbalife.html

    ReplyDelete
  27. Dari segmen sama (^_^)
    Done Follow here ..
    Nice blog .

    http://fadzlun.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete

 

online shop

Followers

hello me