Pengalaman pertama kali minum Herbalife


Salam Readers,

Sejak hari raya, baru hari ni aku berjaya tulis entri baru. hikhik
Selamat Hari Raya aku ucapkan. :)
 Kira orait kan..masih bulan Syawal lagi

Aku baru mencuba shake Herbalife.
Entri ni bukan entri nak promote-promote k.
Baru try seminggu takkan dah nak tulis testimoni bagai.
Poyo sangat tuh.hihi

Sebenarnya, aku nak tanya kepada coach atau consumer Herbalife simptom-simpton yang aku alami.
Intention aku ambil Herbalife ni untuk turun 5-7kg dan seterusnya nak kekalkan berat badan.
Aku beli dari housemate aku sebab dia pon consumer Herbalife jugak.
Jadi, aku tak ada coach nak follow up progress aku.

Aku tau ramai member B2B yang jual/makan Herbalife.
Sebab tu aku nak tanya, normal ke apa yang aku alami sekarang ni?

1. Kepala asyik rasa pening je
2. Kerap sakit perut di pagi hari lepas makan Herbalife
3. Badan rasa berangin dan asyik sendawa/kentut
4. Kadang-kadang rasa loya sebab perut berangin

Sape-sape yang ada pengalaman macam ni? Help me..
Takut tak serasi dengan Herbalife ni.
FYI, aku cuma ambil shake saja.
Tak ambil pon tea dan aloe vera.

Sharing is caring :)




8 lovebirds:

  1. Bgsnya ambil mnuman berkhasiat ntuk preparation kwen..ifnir ingt ifnir turun seminggu sekilo bkn sbb diet.tpi runsing kn majlis kwen..huhu..ape pn.gudluck faezah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. keja banyak duduk ofis je ifnir..tu yang amik herbalife..nak jaga bagi berat maintain..klu belasah nasik lemak mee goreng hari-hari kejap je naik badan ni..huhu

      Delete
  2. Thanks dropping by my blog...thanks for inviting me for the GA...nnti rietta join insyALLAH...sebab bru nak p godek gmbo gmbo...

    Psss...pernah try masa org bg stu cup...tpi xkena dgn tekak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Dear sudi dtg melawat..
      Sy alhamdulillah..tp kena flavor choc..kalau x, xlalu..hihi

      Delete
  3. belum pernah try...tapi kawan2 kat ofis ramai dah try dan sangat2 menjadi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy dah beli full set dah..harap2 kurus la lpas ni..haha

      Delete
  4. Tahniah...maknanya ada tindakbalas...dlm proses mengeluarkn racun dlm bdn..toksin la tu kan...terus je minum ya...lama lama ok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hopefully herbalife will work for me^^

      Delete

 

online shop

Followers

hello me